劫後重生

回覆文章
PTS
夸克星

劫後重生

文章 PTS » 週五 30 11月, 2018 09:22

劫後重生
附加檔案

anyone
夸克星

Re: 劫後重生

文章 anyone » 週五 30 11月, 2018 09:45

[Good Job]

頭像
Wongsir
壇主
聯繫:

文章 Wongsir » 週五 30 11月, 2018 19:51

[Good Job] [Good Job]

頭像
Eddy So
夸克星

文章 Eddy So » 週五 30 11月, 2018 22:14

[Good Job]

kai
白矮星

文章 kai » 週六 01 6月, 2019 01:26

呢個題目比較好意頭, 經過幾年既 ........ 今日有幸在此論壇表一下,,,,,,,,,
一個人或者一個第一次用既文字網絡工程的執行控安線者 ........
太政治既表達唔多想, 唯一自創一個複雜而單調既字眼 .........
有FB 不妨嘗試了解,在天文友如何在不同政治理念而擁有基本討論 .........
專業人士超常地在此論壇多, 卻不曾可以容易做到上表既..........
[壓力] [壓力] [壓力] [茶] :o :o :o :o :o :o :o 例如: 加少少表情圖案是否輕鬆些.........

kai
白矮星

文章 kai » 週六 01 6月, 2019 05:21

kai 寫:
週六 01 6月, 2019 01:26
呢個題目比較好意頭, 經過幾年既 ........ 今日有幸在此論壇表一下,,,,,,,,,
一個人或者一個第一次用既文字網絡工程的執行控安線者 ........
太政治既表達唔多想, 唯一自創一個複雜而單調既字眼 .........
有FB 不妨嘗試了解,在天文友如何在不同政治理念而擁有基本討論 .........
專業人士超常地在此論壇多, 卻不曾可以容易做到上表既..........
[壓力] [壓力] [壓力] [茶] :o :o :o :o :o :o :o 例如: 加少少表情圖案是否輕鬆些.........
社區政治尤其社區2003年案件本人未獲諮詢;由其他官方所帶領既事件甚至暴力,呢個係了解,但冇人要我解釋咁唔需要評論,但我個人責任係做番報告,,而在此任何不涉事的朋友不評論在此不建議發評在網絡,而呢度會集中觀星天文等事也比較輕鬆。

kai
白矮星

文章 kai » 週三 07 8月, 2019 06:26

好多天文友一貫唔講政治,不過琴日一個已經叫手電筒的工具,大學會長聲稱係觀星用,即時今日做觀星活動,講明會用那種"電筒"好難甘刻意唔相信冇關。天文友唔係冠"免”堂皇不做政治?!大學學生會字頭仍有地位。

kai
白矮星

文章 kai » 週三 07 8月, 2019 06:34

好多天文友一貫唔講政治,不過琴日一個已經叫手電筒的工具,大學會長聲稱係觀星用,即時今日做觀星活動,講明會用那種"電筒"好難甘刻意唔相信冇關。天文友唔係冠"免”堂皇不做政治?!大學學生會字頭仍有地位。
------------------------------------------------------------------
再講番樹木,在多處見到那時山竹後的情況。
相同的綠長出,我特意行過整理一下。
可惜,最後仍被斬走。
當我們連平常的"綠”~心都接納不到;
其他就更難。

PTS
夸克星

文章 PTS » 週三 07 8月, 2019 11:21

Yes, all the trees in my photos are removed, and new one planted.

回覆文章

回到「談天說地 Chatting Square」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 10 位訪客