Skywatcher Star Adventurer (買咗兩個月)

回覆文章
pigfather2007
星際雲

Skywatcher Star Adventurer (買咗兩個月)

文章 pigfather2007 » 週日 08 10月, 2017 23:05

大家好,大約早兩個月前買咗套Skywatcher Star Adventurer,用咗三次,不過由於佢係行單軸,我想轉的行雙軸嘅赤道儀,現想$3000放售,有興趣嘅師兄可以聯絡我!
附加檔案

akltsang
紅巨星

Re: Skywatcher Star Adventurer (買咗兩個月)

文章 akltsang » 週日 08 10月, 2017 23:24

Please check pm.

kentlo40
星際雲

Re: Skywatcher Star Adventurer (買咗兩個月)

文章 kentlo40 » 週一 09 10月, 2017 00:00

我都有興趣,如末賣出就請聯絡我(跟隊) 謝謝

kentlo40
星際雲

文章 kentlo40 » 週一 09 10月, 2017 00:05

pigfather2007 寫:
週日 08 10月, 2017 23:05
大家好,大約早兩個月前買咗套Skywatcher Star Adventurer,用咗三次,不過由於佢係行單軸,我想轉的行雙軸嘅赤道儀,現想$3000放售,有興趣嘅師兄可以聯絡我!
師兄我都有興趣,如未賣出請找我Kent 90275531/whatsapp我,謝謝

pigfather2007
星際雲

文章 pigfather2007 » 週一 09 10月, 2017 10:28

咁多位師兄,唔好意思呀,部機暫時Hold住唔賣住喇,因為換雙軸赤道儀個邊有的問題,對方部機賣咗比其他人…… [吐血1]

kentlo40
星際雲

文章 kentlo40 » 週一 09 10月, 2017 10:55

pigfather2007 寫:
週一 09 10月, 2017 10:28
咁多位師兄,唔好意思呀,部機暫時Hold住唔賣住喇,因為換雙軸赤道儀個邊有的問題,對方部機賣咗比其他人…… [吐血1]
明白,若稍後有需要再放請再找我,謝謝

Kent

回覆文章

回到「二手交易場 Second Hand Area」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 9 位訪客