今晚(2010年7月3日)入東霸影通頂

回覆文章
頭像
PeterPeter
夸克星

今晚(2010年7月3日)入東霸影通頂

文章 PeterPeter » 週六 03 7月, 2010 11:26

今晚打算入東霸影通頂. 有冇人有興趣入呢?

頭像
sodium
白矮星

Re: 今晚(2010年7月3日)入東霸影通頂

文章 sodium » 週六 03 7月, 2010 11:38

PeterPeter 寫:今晚打算入東霸影通頂. 有冇人有興趣入呢?
Check PM :D

anyone
夸克星

文章 anyone » 週六 03 7月, 2010 12:10

溫馨提示," 波斯芬奴" 效應已悄悄降臨! :twisted:

overnight ? take care ! :D

syyuen168
夸克星

文章 syyuen168 » 週六 03 7月, 2010 12:32

Today is not very promising. Maybe Boss Funooo already returned home last night [壓力] [壓力] [壓力]

anyone
夸克星

文章 anyone » 週六 03 7月, 2010 12:41

現在,港島西,厚雲覆蓋左三分二天空! :x

頭像
梅西爾
夸克星

文章 梅西爾 » 週六 03 7月, 2010 14:03

我係想係入HKAS水口觀測站,但係唔識去 :oops:

頭像
WFPC2
夸克星

文章 WFPC2 » 週六 03 7月, 2010 14:43

梅西爾 寫:我係想係入HKAS水口觀測站,但係唔識去 :oops:

首先搭港鐵東通線,往東涌港鐵站,然後再搭11號巴士,
在水口村站下車,行幾級石級就到水口觀測站了,
你由天水圍到水口site,我估需時若2小時。

大嶼山11號巴士(收費與時間表),東涌往大澳,途經水口村
http://www.newlantaobus.com/road_11.htm

頭像
梅西爾
夸克星

文章 梅西爾 » 週六 03 7月, 2010 14:48

Thanks

頭像
SiuSiu
中子星
聯繫:

文章 SiuSiu » 週六 03 7月, 2010 19:32

哎呀,我成日都想搵伴週末好天,可以入東壩影通頂呢!偏偏今晚就唔得了。。。唉 [哭哭]
PeterPeter 寫:今晚打算入東霸影通頂. 有冇人有興趣入呢?

頭像
PeterPeter
夸克星

文章 PeterPeter » 週六 03 7月, 2010 20:29

SiuSiu 寫:哎呀,我成日都想搵伴週末好天,可以入東壩影通頂呢!偏偏今晚就唔得了。。。唉 [哭哭]
看現在的天色,都係改去PTC.

回覆文章

回到「天文活動消息 Astro Activity News」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客