網站被連續攻擊而停頓

未注册访客, 会员登记和会员贴文等等问题<br>
Open to unregistered visitors or members for enquiry
dobs
夸克星

文章 dobs » 週二 01 5月, 2007 23:12

sn-10. 你向來喜歡針對我, 看來你只會落井下石, 幹一些一沉百踩之事.

由始至終, 你們當中無一能指出我所幹的錯事. 就算要要對付我, 都請找一些實在一些的理由.

老兄你只會人身攻擊, 即使我魔鬼, 閣下都不見得是天使.

指責對方不是之前, 可否先自省一下呢?

dobs
夸克星

文章 dobs » 週二 01 5月, 2007 23:38

sn-10 寫:
dobs 寫:
指責對方不是之前, 可否先自省一下呢?
:roll:
我不是完人, 當然會有做錯事的時候......

我會反省自已的過失......

但...... 我自問我在天文界的言行...... 我實在想不到有什麼不對的地方......

最少你們都說不出我的惡行...... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

dobs
夸克星

文章 dobs » 週四 03 5月, 2007 16:56

"上次鬧交時我的確改個佢既password,其實呢個係我一直既ban account做法,但我可以肯定,今次無人改過佢既password,如果要證據,我相信astrofarm的 hosting公司可以提供 database的asscess log,本來dobs搵 d 舊post出來係一 d 問題都無,不過咁比人屈真係好興!我可以點做?"

"Hi Delphi,
唔洗興呢. 不如我地一齊讚Ah Dobs 老作得很有創意,拍手鼓掌。
不過說到底,Dobs都幾可憐,可能以前細個成人被排斥,我地如何可以幫他? 有冇辦法同佢屋企人傾下?"

http://www.astrofarm.net/modules/newbb/ ... 12&forum=1

I see......

佢有膽認之前曾經改個我既password...... (為何要咁做? 我從來沒有和他們吵架, 當年astrofarm.net 兵變期間我都上網...... 想介入都唔得...... 佢咁做係為了想剷除異己? )

奇就奇在今次竟然唔肯認...... 佢有膽做第一次...... 就有膽做第二次...... 現在反而扮係受害者...... 話我屈佢...... ? :?: :?: :?: :?: :?:

主題已鎖定

回到「網站支援 Technical Support」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 8 位訪客