Google browser 同 phpBB2 互不相容?

未注册访客, 会员登记和会员贴文等等问题<br>
Open to unregistered visitors or members for enquiry
回覆文章
sbod

Google browser 同 phpBB2 互不相容?

文章 sbod » 週一 29 9月, 2008 11:55

我係用Google browser 的, 之前想換icon, 點知咁就出事. 唉......

全因為一個奇怪的bug......
附加檔案
what the fuck.jpg
what the fuck.jpg (173.29 KiB) 已瀏覽 12892 次

頭像
admin
星河使者

文章 admin » 週一 29 9月, 2008 12:09

問題係邊??

sbod

文章 sbod » 週一 29 9月, 2008 12:10

呢個problem 可能只會在Google browser上出現.

如圖中所見, 電子郵件信箱顯示的是sbod 而唔係email address. (Firefox 唔會有呢個怪bug)

正因為呢個bug, 所以無法edit 任何個人資料. 連換icon 都唔得! System message 話呢一個唔係正確的email address.

如果你企圖refill 正確的email address, 你仲會遇到好大的麻煩.

你個account 會暫時被凍結. System message 話要開啟一封激活電郵先可以login.

好可惜呢封激活電郵等10世都等唔到, 我要直接向各大版主求救先可以再次login.

整到我連續兩日無法出post...... WTF......

sbod

文章 sbod » 週二 30 9月, 2008 21:25

[疑惑] [疑惑] [疑惑] [疑惑] [疑惑]

rachelgreen
超新星

文章 rachelgreen » 週六 06 2月, 2010 10:50

回覆文章

回到「網站支援 Technical Support」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 4 位訪客