等唔到~~ 好眼訓~~

行星、深空天體、星野攝影等
回覆文章
頭像
VR2ZFE
星際雲

等唔到~~ 好眼訓~~

文章 VR2ZFE » 週六 12 7月, 2003 23:34

等唔到火星~~ 好眼訓~~ 睇住月光光先~~ :cry:
附加檔案

頭像
Cindy
夸克星

文章 Cindy » 週六 12 7月, 2003 23:53

訓陣先...
教鬧鐘起身嘛~

頭像
VR2ZFE
星際雲

文章 VR2ZFE » 週一 14 7月, 2003 11:16

Cindy 寫:訓陣先...
教鬧鐘起身嘛~
Ha Ha... I try to set alarm last night.....
but the alarm is a part of my dream :lol:
In my dream, I try to stop it, uninstall the battery...... it still sound :x
Then..... I wake up at 7:00am :(

頭像
Ian
星際雲

Re: 等唔到~~ 好眼訓~~

文章 Ian » 週一 14 7月, 2003 12:25

VR2ZFE 寫:等唔到火星~~ 好眼訓~~ 睇住月光光先~~ :cry:
個第谷坑十分顯眼.
東宮青龍: 角,亢,氐,房,心,尾,箕.
西宮白虎: 奎,婁,胃,昴,畢,觜,參.
南宮朱雀: 井,鬼,柳,星,張,翼,軫.
北宮玄武: 斗,牛,女,虛,危,室,壁.

頭像
universe24
中子星

文章 universe24 » 週一 14 7月, 2003 15:20

Cindy 寫:訓陣先...
教鬧鐘起身嘛~
Bad weather here since 10July until now :cry:
Set alarm also no use for me... :cry: :cry: :cry:

頭像
Cindy
夸克星

文章 Cindy » 週二 15 7月, 2003 01:06

近來影月影到好興奮~
附加檔案
14-7-2003 23:00
C102
DC kiss Eyepiece
Photoshop process

HUNTER_ADAM

文章 HUNTER_ADAM » 週二 15 7月, 2003 01:44

Cindy 寫:近來影月影到好興奮~
嘩嘩嘩!嘩嘩!嘩!鬚錶ty!哈哈哈!從像差看去好像是用大鏡影的哦?單從能見度和清晰度來看,我比〈一百分〉 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: 為了祝你有咁大進步,下次見到你就請你睇戲啦!

頭像
Cindy
夸克星

文章 Cindy » 週二 15 7月, 2003 02:02

我有師傅教路嘛...

HUNTER_ADAM

文章 HUNTER_ADAM » 週二 15 7月, 2003 02:20

Cindy 寫:我有師傅教路嘛...
你o既師傅o米即係華仔!o邂! :D :D :D

頭像
Cindy
夸克星

文章 Cindy » 週二 15 7月, 2003 03:25

咦? 你又會知既?
佢只係教左我兩招你已經睇到嘩嘩聲...
我再學多幾度散手你咪叫到收唔到聲??!! :lol:

HUNTER_ADAM 寫:你o既師傅o米即係華仔!o邂! :D :D :D
[shadow=red][/shadow]

回覆文章

回到「天文攝影 Astrophotography」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 12 位訪客