合歡山處女作

行星、深空天體、星野攝影等
頭像
鄧登凳
夸克星

文章 鄧登凳 » 週一 08 7月, 2013 12:25

星流跡好靚 [Good Job]

PaoMal03
星際雲

文章 PaoMal03 » 週一 08 7月, 2013 17:41

好靚!! [三八萌] 啲星多到好震撼呀~~

dannychelsea
原恆星

文章 dannychelsea » 週一 08 7月, 2013 23:31

eddiextcteam 寫:
dannychelsea 寫:
anyone 寫:
anyone 寫:正啊.
奇怪唔見小巴大師出图? :roll:
我早過小巴走,佢剛剛先返好像,佢大把貨~我就傷0的深空相全軍盡墨!
出了甚麼事故導致深空作品告吹? :shock:
影左JEPG..................... :roll: 幾小時的光子就咁告吹
好慘 :(
相機都係永遠開住raw好
一個經驗因為機買左改左從未用過,第一次開機,唔知上手用JEPG,都係自己大意~

dannychelsea
原恆星

文章 dannychelsea » 週一 08 7月, 2013 23:32

anyone 寫:
anyone 寫:
anyone 寫:正啊.
奇怪唔見小巴大師出图? :roll:
我早過小巴走,佢剛剛先返好像,佢大把貨~我就傷0的深空相全軍盡墨!
出了甚麼事故導致深空作品告吹? :shock:
影左JEPG..................... :roll: 幾小時的光子就咁告吹
照叠出来看看啦.
努力中...唔識EDIT 深空相片...要研究下..

頭像
Eddy So
夸克星

文章 Eddy So » 週二 09 7月, 2013 01:56

dorothy0131 寫:好靚呀~ [愛的轟炸] [愛的轟炸] [愛的轟炸]
X3

頭像
vegabort
中子星

文章 vegabort » 週二 09 7月, 2013 03:18

好正!!! [Good Job] [Good Job] [Good Job]

回覆文章

回到「天文攝影 Astrophotography」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 11 位訪客