訂做JE120重錘桿一套

回覆文章
頭像
Eddy So
夸克星

訂做JE120重錘桿一套

文章 Eddy So » 週六 11 6月, 2011 00:07

哈雷兄:請按附圖報價,要包括圖內所有的螺絲、介子、螺母等等:
圖檔

頭像
哈雷
紅巨星

文章 哈雷 » 週日 12 6月, 2011 09:23

不好意思,刚看到你的帖子。

稍后PM给你。

頭像
opa
夸克星

文章 opa » 週日 12 6月, 2011 10:44

Eddy 哥條平衡鎚杆硬係有點怪怪地..滑雪雪咁...
有冇考慮埋當你唔覺意間經平衡鎚收緊左支杆, 想鬆番出黎都唔易, 局住要靠收緊個平衝鎚當渣手物體先夠力鬆甩支杆.

頭像
Eddy So
夸克星

文章 Eddy So » 週日 12 6月, 2011 11:56

opa 寫:Eddy 哥條平衡鎚杆硬係有點怪怪地..滑雪雪咁...
有冇考慮埋當你唔覺意間經平衡鎚收緊左支杆, 想鬆番出黎都唔易, 局住要靠收緊個平衝鎚當渣手物體先夠力鬆甩支杆.
多謝大王的意見! [跪拜禮] 這個正是我要加上蝴蝶頭螺母的原因,我預計是用它來鎖緊重錘桿,重錘桿祇需輕輕接上JE120之上便可以,不需緊緊的裝上,以便裝拆。

頭像
opa
夸克星

文章 opa » 週日 12 6月, 2011 12:24

Eddy So 寫:
opa 寫:Eddy 哥條平衡鎚杆硬係有點怪怪地..滑雪雪咁...
多謝大王的意見! [跪拜禮] 這個正是我要加上蝴蝶頭螺母的原因,我預計是用它來鎖緊重錘桿,重錘桿祇需輕輕接上JE120之上便可以,不需緊緊的裝上,以便裝拆。
上果時本黎好輕力..不過有時調高調低時會唔覺意 lock 死左..我以前加駁長杆成日 lock 死..好彩有加左個扁位同個孔可以用工具分番開佢..

回覆文章

回到「哈雷」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 3 位訪客