探探精靈可愛活潑 Wah! BB!

回覆文章
頭像
豆豸苗
夸克星

探探精靈可愛活潑 Wah! BB!

文章 豆豸苗 » 週一 31 1月, 2011 14:24

2011 年 2 月 12 日 (星期六)
時間: ~ 15:30pm - ??? (初十睇月光?)
限人數: 10人
節目: 探 B, 吹水, 睇太陽? 睇月光?
寒舍冇乜野招呼, 視情況再睇下食以下邊樣:
打邊爐 / BBQ / 盤菜...
(可能大家對 WahBB 老豆個天台雜物房有興趣0的....)

交通:
搭車人士: 可以約在大欖隧道口 / 錦上路西鐡站等, 我可以接你地.
駕車人士: 屋苑出面有好多地方泊車.
(詳請睇下有冇人報名先再安排啦....)

有興趣就報個名啦. 8)
(WahBB : 我咁可愛, 你地冇理由唔想見我0架?! ^3^)
附加檔案

anyone
夸克星

文章 anyone » 週一 31 1月, 2011 14:35

haha , very Q .

頭像
xiaoer
白矮星

文章 xiaoer » 週一 31 1月, 2011 14:35

Wah!!!
WahBB好得意,上次睇佢表演玩閃卡都好開心。Wah家又實在太多寶藏,個"雜"物房直情係兵器庫!仲有homestar喎,上次去到唔好天都樂而忘返!我跟......不過可能要遲少少先入到。

anyone
夸克星

文章 anyone » 週一 31 1月, 2011 14:40

我初十先返香港,即晚又有個生日晚宴出席,故不能前來。 :)

頭像
Wah!!
夸克星
聯繫:

文章 Wah!! » 週一 31 1月, 2011 23:20

WahBB 預祝大家: 新年快樂~~! :lol: :lol: :lol:
希望大家快快來探我, 嘿嘿......
附加檔案

anyone
夸克星

文章 anyone » 週二 01 2月, 2011 11:26

Wah !! BB 精靈可愛,套衫仔靚靚又應節! [愛的轟炸]

頭像
wtyu21
夸克星

文章 wtyu21 » 週二 01 2月, 2011 11:38

哈哈,佢仲敬禮添,真趣緻! :P

頭像
琪琪
白矮星

文章 琪琪 » 週三 02 2月, 2011 09:54

kiki x 2 please

頭像
Wah!!
夸克星
聯繫:

文章 Wah!! » 週二 08 2月, 2011 10:47

WahBB: 恭候各位天文前輩來探我~~ [蔥寶恭喜樣]

anyone
夸克星

文章 anyone » 週二 08 2月, 2011 22:52

Wah!! 寫:WahBB: 恭候各位天文前輩來探我~~ [蔥寶恭喜樣]
我唔係前輩,所以不來了! :evil:
(wah!!大師,我說笑而已,唔好介意) :D

頭像
Wah!!
夸克星
聯繫:

文章 Wah!! » 週二 08 2月, 2011 23:00

anyone 寫:
Wah!! 寫:WahBB: 恭候各位天文前輩來探我~~ [蔥寶恭喜樣]
WahBB: 今日我剛好0.75歲呀~ 只要年紀大過我, 都係我既前輩來架~ :lol: :lol:

anyone
夸克星

文章 anyone » 週二 08 2月, 2011 23:13

Wah!! 寫:
anyone 寫:
WahBB: 今日我剛好0.75歲呀~ 只要年紀大過我, 都係我既前輩來架~ :lol: :lol:
haha , 不如直接叫我做老餅啦! :D
wah!!BB ,我初十才返港,晚上又參加屋企人的生日酒,抱歉不能出席,改天再造訪啦。 :P

TONGKW
中子星

文章 TONGKW » 週二 08 2月, 2011 23:19

2011 年 2 月 12 日 (星期六) 探探精靈可愛活潑 Wah! BB! 報名 :﹣
Kiki x 2 please
TONGKW x1

頭像
Nosneb
夸克星

文章 Nosneb » 週三 09 2月, 2011 11:27

2011 年 2 月 12 日 (星期六) 探探精靈可愛活潑 Wah! BB! 報名 :﹣
Kiki x 2 please
TONGKW x1
Nosneb x<2

回覆文章

回到「談天說地 Chatting Square」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 17 位訪客