今晚天氣

回覆文章
米高
主序星

今晚天氣

文章 米高 » 週三 08 12月, 2010 23:01

岩岩落街跑步備戰半馬拉松, 竟然見到北方有一顆亮星, 即時暫停手上的計時器轉開STAR WALK, 發現原來係北極星, 聽晚如果都見到既話, 咁就可以落樓下拍星啦 :D

地點: 油塘

頭像
shan
白矮星

Re: 今晚天氣

文章 shan » 週四 09 12月, 2010 00:20

米高 寫:岩岩落街跑步備戰半馬拉松, 竟然見到北方有一顆亮星, 即時暫停手上的計時器轉開STAR WALK, 發現原來係北極星, 聽晚如果都見到既話, 咁就可以落樓下拍星啦 :D

我都係油塘喎C兄,如果想影野可以上三家村就入裡面,向東就最黑,其他就唔洗諗喎, 不過果個位對唔到極的

米高
主序星

文章 米高 » 週四 09 12月, 2010 01:45

shan 寫:
米高 寫:岩岩落街跑步備戰半馬拉松, 竟然見到北方有一顆亮星, 即時暫停手上的計時器轉開STAR WALK, 發現原來係北極星, 聽晚如果都見到既話, 咁就可以落樓下拍星啦 :D

我都係油塘喎C兄,如果想影野可以上三家村就入裡面,向東就最黑,其他就唔洗諗喎, 不過果個位對唔到極的
山兄都係油塘人呀~~ 幸會幸會
你所指三家村入裡面係咪近碼頭果個小公園位置呀?? 但係如果對唔到極就麻煩啦, 我仲未學識漂移 :cry:
其實近近地我都有唸過上魔鬼山, 不過一定要有多D 人上去先好, 最怕就係有 II

頭像
shan
白矮星

文章 shan » 週四 09 12月, 2010 09:46

米高 寫:
shan 寫:

你所指三家村入裡面係咪近碼頭果個小公園位置呀?? 但係如果對唔到極就麻煩啦, 我仲未學識漂移 :cry:
其實近近地我都有唸過上魔鬼山, 不過一定要有多D 人上去先好, 最怕就係有 II
唔係啊, 要過左天后廟嫁, 目眼尚可, 要影野就麻麻喇!

頭像
anthony168
紅巨星

文章 anthony168 » 週四 09 12月, 2010 10:33

我尋晚喺寶琳的公園影星跡,見到好多星星,用支雙筒見得仲多!

米高
主序星

文章 米高 » 週四 09 12月, 2010 14:25

shan 寫:
米高 寫:
shan 寫:

唔係啊, 要過左天后廟嫁, 目眼尚可, 要影野就麻麻喇!
過左天后廟, 姐係馬背村入面啦0咼 ??? 如果係既話果度100% 位置都被山遮蓋.....

回覆文章

回到「談天說地 Chatting Square」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 4 位訪客