12壯士

回覆文章
頭像
jj12667
中子星

12壯士

文章 jj12667 » 週日 12 9月, 2010 23:16

在网上流传的"光博12壯士",系咪有D眼熟呢;嘿嘿!
附加檔案
3b46ee2af257abe2d3af695cd8efc5609aa9b2fb3734e8a8f53302326c08030bef20ec85cb7cd4e683ce776511bfff32490175179c692ba5a447c4f813f6bc5e.jpg
3b46ee2af257abe2d3af695cd8efc5609aa9b2fb3734e8a8f53302326c08030bef20ec85cb7cd4e683ce776511bfff32490175179c692ba5a447c4f813f6bc5e.jpg (575.79 KiB) 已瀏覽 2554 次

頭像
bingsze
夸克星

文章 bingsze » 週一 13 9月, 2010 09:17

昆明蘇幾時開始留鬚的,

都幾好看哦,但以後要改名叫,

昆明鬚了! :D

anyone
夸克星

文章 anyone » 週一 13 9月, 2010 11:03

咦,14 哥都喺到喎! :D

頭像
wtyu21
夸克星

文章 wtyu21 » 週一 13 9月, 2010 12:22

中國改革開放後,人民富起來,連胖子也多起來....... :lol: :lol: :lol: 都說天文是有錢人的玩意......看起來真不錯.....

roh
紅巨星

文章 roh » 週一 13 9月, 2010 14:51

anyone 寫:咦,14 哥都喺到喎! :D
唔知 14 哥係咪酒醉未醒, 連佢個 tan14 dot com 呢兩三日都係一時上到一時上唔倒. [打瞌睡]

頭像
鄧登凳
夸克星

文章 鄧登凳 » 週一 13 9月, 2010 15:47

roh 寫:
唔知 14 哥係咪酒醉未醒, 連佢個 tan14 dot com 呢兩三日都係一時上到一時上唔倒. [打瞌睡]
係入唔到喎... :x :?

咦, roh師兄又身痕?

anyone
夸克星

文章 anyone » 週一 13 9月, 2010 15:52

鄧登凳 寫:
roh 寫:
係入唔到喎... :x :?

咦, roh師兄又身痕?
Roh 大哥,快些支Baby Q 到FSQ 106 啦,之後 Baby Q 超荀價益下小弟。 :D

BossKwan
中子星

文章 BossKwan » 週一 13 9月, 2010 16:14

wtyu21 寫:中國改革開放後,人民富起來,連胖子也多起來....... :lol: :lol: :lol: 都說天文是有錢人的玩意......看起來真不錯.....
同意! 同意! :lol: :lol: :lol: :lol:

回覆文章

回到「談天說地 Chatting Square」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 11 位訪客