FSQ-106ED

roh
紅巨星

文章 roh » 週三 15 9月, 2010 15:19

Tan14 出左個價喇.
咁 funoooo 兄你果支"必"左返離未呀?

頭像
funoooo
夸克星
聯繫:

文章 funoooo » 週三 15 9月, 2010 15:24

roh 寫:Tan14 出左個價喇.
多事! :twisted:

頭像
funoooo
夸克星
聯繫:

文章 funoooo » 週三 15 9月, 2010 15:33

FSQ-106EDX3 OTA . . . HK$33,950

14哥那一套超值, 4" CAA 都要ニ千多元啦!大家快手啦! :twisted: :twisted: :twisted:

頭像
昇仔
夸克星

文章 昇仔 » 週四 16 9月, 2010 12:52

syyuen168 寫:I think TMB is also a good scope. Boos Funooo can go for a side by sdie config. with (FSQ 106 + ST 11000) on LHS & (TMB + ST 8300 M) on the RHS :wink: :wink: :wink:
funoooo 唔好諗囉,我就話冇錢,老細就唔愁啦,一於雙筒 FSQ, 一支 STL11k, 一支 ST 8300 就乜都影到囉。

roh
紅巨星

文章 roh » 週四 16 9月, 2010 14:04

funoooo 寫:
原來你唔係買左高橋. [鬼點子]

頭像
funoooo
夸克星
聯繫:

文章 funoooo » 週四 16 9月, 2010 14:10

roh 寫:
funoooo 寫:

syyuen168
夸克星

文章 syyuen168 » 週四 16 9月, 2010 21:10

柯少, 唔開左就開右喇! 仲洗問 :D :D :D
roh 寫:
funoooo 寫:

頭像
opa
夸克星

文章 opa » 週四 16 9月, 2010 22:02

syyuen168 寫:柯少, 唔開左就開右喇! 仲洗問 :D :D :D
roh 寫:
funoooo 寫:
老闆可能入左支 AP-GT... 高橋唔該行埋一邊....

http://www.abmedia.com/astro/articles/130EDF.html

大黃傻貓GARFIELD
中子星

文章 大黃傻貓GARFIELD » 週四 16 9月, 2010 22:59

syyuen168 寫:14哥肯定唔只二萬四。快快買喇! :D :D
那我支ED127就好抵喇。。。

回覆文章

回到「談天說地 Chatting Square」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 14 位訪客