緩和下氣氛,不如講下今年想買 D 乜?

anyone
夸克星

緩和下氣氛,不如講下今年想買 D 乜?

文章 anyone » 週四 07 1月, 2010 16:25

我只有一目標,300mm F2.8 lens . :D

大家又有乜心水?

頭像
funoooo
夸克星
聯繫:

Re: 緩和下氣氛,不如講下今年想買 D 乜?

文章 funoooo » 週四 07 1月, 2010 16:28

anyone 寫:我只有一目標,300mm F2.8 lens . :D

大家又有乜心水?
大佬!今年重災區啦!不敢想下年買什麼! [感冒] [感冒] [感冒]

如果真的要買...........Sbig SG4 [鬼點子] [鬼點子] [鬼點子]

頭像
鄧登凳
夸克星

文章 鄧登凳 » 週四 07 1月, 2010 16:33

funoooo 寫:
anyone 寫:我只有一目標,300mm F2.8 lens . :D

大家又有乜心水?
大佬!今年重災區啦!不敢想下年買什麼! [感冒] [感冒] [感冒]

如果真的要買...........Sbig SG4 [鬼點子] [鬼點子] [鬼點子]
買anyone和你公司的股票得唔得?

不如講吓兩位大老闆有乜倉底唔玩既天文玩具廉讓比我地伊啲打工仔仲好啦 :D :D :D

anyone
夸克星

文章 anyone » 週四 07 1月, 2010 16:34

Dear funoooo 老板,你唔覺唔覺又有一大筆錢買架啦! :D

頭像
funoooo
夸克星
聯繫:

文章 funoooo » 週四 07 1月, 2010 16:40

鄧登凳 寫:
funoooo 寫:

大家又有乜心水?

買anyone和你公司的股票得唔得?

不如講吓兩位大老闆有乜倉底唔玩既天文玩具廉讓比我地伊啲打工仔仲好啦 :D :D :D
鄧 sir, 你講嘢! [挖鼻孔] [挖鼻孔] [挖鼻孔]
你幫我買多點天文小玩意。價廉物美! :twisted: :twisted: :twisted:

頭像
Wah!!
夸克星
聯繫:

文章 Wah!! » 週四 07 1月, 2010 16:41

我想......買一張中頭奬或二三獎都得既六合彩彩券 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

頭像
funoooo
夸克星
聯繫:

文章 funoooo » 週四 07 1月, 2010 16:42

anyone 寫:Dear funoooo 老板,你唔覺唔覺又有一大筆錢買架啦! :D
温爺!快點幫我買點嘢!我就有彈藥去買玩具。 [XD]

頭像
XR250
夸克星

文章 XR250 » 週四 07 1月, 2010 16:46

我只係想多幾日天清氣朗,萬里無雲的日子。如果唔係,就要買機票飛去外國睇星

頭像
bingsze
夸克星

文章 bingsze » 週四 07 1月, 2010 16:47

Wah!! 寫:我想......買一張中頭奬或二三獎都得既六合彩彩券 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

頭像
funoooo
夸克星
聯繫:

文章 funoooo » 週四 07 1月, 2010 16:49

XR250 寫:我只係想多幾日天清氣朗,萬里無雲的日子。如果唔係,就要買機票飛去外國睇星
導演, 你唔係已 plan 了去旅嗎? [鬼點子]

頭像
XR250
夸克星

文章 XR250 » 週四 07 1月, 2010 16:52

導演佢係齋去"旅行",唔係去睇星

頭像
funoooo
夸克星
聯繫:

文章 funoooo » 週四 07 1月, 2010 16:54

XR250 寫:導演佢係齋去"旅行",唔係去睇星
不過今年天氣反常得很嚴重!很大機會無運行! [搞自閉]

P.S. 修正: 天文台話星期六大至天晴!吹雞王!快D吹雞。 :twisted:
最後由 funoooo 於 週四 07 1月, 2010 16:57 編輯,總共編輯了 1 次。

頭像
Wah!!
夸克星
聯繫:

文章 Wah!! » 週四 07 1月, 2010 16:56

如果用係我身上, 句子就要改寫喇:
"我只係想多幾日天清氣朗,萬里無雲的日子。如果唔係,就只能留在家中發白日夢去外國睇星......"

頭像
XR250
夸克星

文章 XR250 » 週四 07 1月, 2010 17:01

Wah!! 寫:如果用係我身上, 句子就要改寫喇:
"我只係想多幾日天清氣朗,萬里無雲的日子。如果唔係,就只能留在家中發白日夢去外國睇星......"
universe24話4月沙巴會好好天,從深圳坐airasia去,都係一千蚊多dd就可以來回。你坐車或開車去PTC,交通費都唔平啦...

所以唔好再發白日夢,坐言起行啦!時間唔等人!

頭像
funoooo
夸克星
聯繫:

文章 funoooo » 週四 07 1月, 2010 17:05

XR250 寫:
Wah!! 寫:如果用係我身上, 句子就要改寫喇:
universe24話4月沙巴會好好天,從深圳坐airasia去,都係一千蚊多dd就可以來回。你坐車或開車去PTC,交通費都唔平啦...

所以唔好再發白日夢,坐言起行啦!時間唔等人!
食宿都要錢!不過真的想得過! :shock: :shock: :shock:

回覆文章

回到「談天說地 Chatting Square」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 11 位訪客