台灣八八風災 義賣 / 義唱 籌款!!!

頭像
Wah!!
夸克星
聯繫:

台灣八八風災 義賣 / 義唱 籌款!!!

文章 Wah!! » 週三 12 8月, 2009 11:28

圖檔圖檔

圖檔

圖檔圖檔
小林村數百人被活埋

圖檔圖檔

台灣八八風災 義賣 / 唱歌 籌款!!!
Default 捐到救世軍

義賣籌款:
==============
1. Eddy So $250捐款 投得 雙筒望遠鏡: 起標價$150, 直賣價$250, 25日截止, 價高者得, 全數捐出

Cindy 義唱籌款:
==============
現在我已收到 Cindy 的一段歌曲, 當中所有相片都是台灣旅行時拍攝的.
各位聽過歌的善人會員請在此留名啦! :D :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=_lXXwJdIbiY

捐款人:
1. Wah! $50 (已捐)
2. Wah! 同事A $50 (已捐)
3. Wah! 同事B $50 (已捐)
4. Wah! 同事C $50 (已捐)
5. Wah! 朋友A $50
6. xiaoer $100
7. Wah! 同事D $50 (已捐)
8. Wah! 同事E $100 (已捐)
9. Wah! 同事F $50
最後由 Wah!! 於 週三 19 8月, 2009 14:30 編輯,總共編輯了 17 次。

頭像
Wah!!
夸克星
聯繫:

文章 Wah!! » 週四 13 8月, 2009 09:32

義賣8-24倍變倍雙筒望遠鏡, 口徑50mm.
起標價$150, 直賣價$250, 25日截止, 價高者得, 全數捐出 :D
附加檔案
最後由 Wah!! 於 週一 17 8月, 2009 00:05 編輯,總共編輯了 1 次。

頭像
Wah!!
夸克星
聯繫:

文章 Wah!! » 週六 15 8月, 2009 11:07

推一推大家的善心~

頭像
Wah!!
夸克星
聯繫:

文章 Wah!! » 週日 16 8月, 2009 23:59

如果論壇歌手 Cindy 為大家高歌一曲, 各位聽完會唔會肯多捐出HKD$50 呢? :roll: :roll: :roll:

我那支雙筒起標價減為$150, 直賣價$250, 25日截止, 價高者得, 全數捐出

請各位多多支持台灣災民! :D :D :D

頭像
Eddy So
夸克星

文章 Eddy So » 週一 17 8月, 2009 00:36

Wah!! 寫:如果論壇歌手 Cindy 為大家高歌一曲, 各位聽完會唔會肯多捐出HKD$50 呢? :roll: :roll: :roll:

我那支雙筒起標價減為$150, 直賣價$250, 25日截止, 價高者得, 全數捐出

請各位多多支持台灣災民! :D :D :D
Wah兄:我支持你支持台灣災民!22/8我返回元朗時再付款給你(HK$250)
台灣風災,烏呼哀哉!齊心救災,至美善哉!
最後由 Eddy So 於 週一 17 8月, 2009 09:16 編輯,總共編輯了 1 次。

頭像
Wah!!
夸克星
聯繫:

文章 Wah!! » 週一 17 8月, 2009 00:53

多謝EddySo善心!

現在我已收到 Cindy 的一段歌曲, 當中所有相片都是台灣旅行時拍攝的.
各位聽過歌的善人會員請在此留名啦! :D :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=_lXXwJdIbiY

Cindy 唱歌籌款:
1. Wah! $50
附加檔案

頭像
Wah!!
夸克星
聯繫:

文章 Wah!! » 週一 17 8月, 2009 09:45

Cindy 唱歌籌款:
1. Wah! $50
2. Wah! 同事A $50
3. Wah! 同事B $50
4. Wah! 同事C $50

Eddy 那筆雙筒鏡捐款, 連同我那筆聽歌捐款, 中午會先入數到救世軍的戶口. :D :D

頭像
豆豸苗
夸克星

文章 豆豸苗 » 週一 17 8月, 2009 10:44

頭像
xiaoer
白矮星

文章 xiaoer » 週一 17 8月, 2009 11:05

Cindy 唱歌籌款:
1. Wah! $50
5. xiaoer $100
hehe, 聽左兩次......
我可唔可以捐去紅十字會?

希望台灣政通人和,加快救災。

頭像
Wah!!
夸克星
聯繫:

文章 Wah!! » 週一 17 8月, 2009 11:30

xiaoer 寫:Cindy 唱歌義唱捐款人:
1. Wah! $50
5. Wah! 朋友A $50
6. xiaoer $100
hehe, 聽左兩次......
我可唔可以捐去紅十字會?

希望台灣政通人和,加快救災。
當然可以自選捐款到任何慈善組織啦!

$50 聽幾多次都得, 額外加馬就更好~ :mrgreen: :mrgreen:

頭像
Wah!!
夸克星
聯繫:

文章 Wah!! » 週一 17 8月, 2009 14:38

:D
附加檔案
1. Wah! $50 + 雙筒 $250

頭像
pang101
原恆星

文章 pang101 » 週一 17 8月, 2009 16:50

高雄早上有地震,被震醒了大家都感到懼怕.不過有看電視確定災區沒有太大影向.目前最怕還是下大雨.

頭像
Wah!!
夸克星
聯繫:

文章 Wah!! » 週一 17 8月, 2009 17:26

點解論壇的會員對於呢個主題毫無反應的?
:? :? :? :? :? :?

頭像
alget
夸克星
聯繫:

文章 alget » 週一 17 8月, 2009 22:27

Wah!! 寫:點解論壇的會員對於呢個主題毫無反應的?
:? :? :? :? :? :?
打算捐款, 但對枝雙筒鏡無興趣, 更加唔知呢個主題的功用: 義賣? 公開捐款數字? :?

題外話:

南京大屠殺死左30萬人, 尚且無咩人提起啦. 年代更久遠的旅順大屠殺, 仲有揚州十日, 嘉定三屠更加唔洗旨意有人會講.

頭像
Cindy
夸克星

文章 Cindy » 週一 17 8月, 2009 22:45

Wah!! 多謝你的熱誠和努力!! [跪拜禮]
沒反應不要緊的,論壇會員不是乜乜總理嘛 ^^

題外話:
好可怕的負能量 [冷吱吱]

回覆文章

回到「談天說地 Chatting Square」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 7 位訪客