農莊獸!

回覆文章
HUNTER_ADAM

農莊獸!

文章 HUNTER_ADAM » 週日 28 9月, 2003 14:21

農莊的飛蛾哦!看似一塊樹葉呢!

HUNTER_ADAM

Re: 農莊獸!

文章 HUNTER_ADAM » 週日 28 9月, 2003 14:40

HUNTER_ADAM 寫:農莊的飛蛾哦!看似一塊樹葉呢!
還有一隻很細小呢,很喜歡那些細小的蟲蟲哦,好Q哦!

頭像
sodium
白矮星

Re: 農莊獸!

文章 sodium » 週日 28 9月, 2003 15:02

HUNTER_ADAM 寫:
HUNTER_ADAM 寫:農莊的飛蛾哦!看似一塊樹葉呢!
還有一隻很細小呢,很喜歡那些細小的蟲蟲哦,好Q哦!
好得人驚....

頭像
Cindy
夸克星

文章 Cindy » 週日 28 9月, 2003 23:10

綑曬黑邊既手指甲得人驚呀!!!

HUNTER_ADAM

文章 HUNTER_ADAM » 週一 29 9月, 2003 19:00

Cindy 寫:綑曬黑邊既手指甲得人驚呀!!!
係呀!如你入黎農莊都會d指甲變成咁!唔!唔記得左添,你唔駛做係懶豬,又點會有黑邊呢!^=^!!!

頭像
Wah!
夸克星
聯繫:

文章 Wah! » 週一 29 9月, 2003 19:05

er....農莊有水同皂液以供洗手架喎. 8)

HUNTER_ADAM

文章 HUNTER_ADAM » 週一 29 9月, 2003 19:39

Wah! 寫:er....農莊有水同皂液以供洗手架喎. 8)
o耳........農莊裡面也有很多工作要等人做啦!你唔玩小陣電腦?o下? :roll: :roll: :roll: 我比車撞o親受傷就話o姐!你呢?唔通你o既工作係電腦神童? :roll: :roll: :roll: :shock:

頭像
豆豸苗
夸克星

文章 豆豸苗 » 週一 29 9月, 2003 19:45

喂. 你好番未呀?
撞車.... 講到人好鬼驚嘛...... =.=|

HUNTER_ADAM

文章 HUNTER_ADAM » 週二 30 9月, 2003 19:20

豆豸苗 寫:喂. 你好番未呀?
還是瘀了一o達o達,重好似越來越瘀、越來越痛添喎! :cry: :cry: :cry:

頭像
layanata
夸克星
聯繫:

文章 layanata » 週二 30 9月, 2003 20:34

還是瘀了一o達o達,重好似越來越瘀、越來越痛添喎! :cry: :cry: :cry:

你有看醫生嗎, 小心小心吧,
唔好周圍走la!

HUNTER_ADAM

文章 HUNTER_ADAM » 週四 02 10月, 2003 01:09

layanata 寫:

你有看醫生嗎, 小心小心吧,
唔好周圍走la!
有心!有心!如果唔係成日去街的話,我怕我會o係屋企aout病,恐怕又去通街打人同殺人放火哦!我唔鍾意aout0係屋企度的哦,如果aout0係屋企度伴著媽媽看電視又或照顧她的話就可以,但如果萬無目的在家裡的話我便會發狂哦! :shock: :shock: :shock: :roll:

回覆文章

回到「花鳥蟲魚 Natural World」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 16 位訪客