蒲台 Photos...

回覆文章
頭像
elton
中子星

蒲台 Photos...

文章 elton » 週一 23 10月, 2006 23:28

Some photos taken in Potoi trip. :D
附加檔案
IMG_0139-0146 stack curves resized.jpg
IMG_0139-0146 stack curves resized.jpg (143.72 KiB) 已瀏覽 6160 次
最後由 elton 於 週一 23 10月, 2006 23:31 編輯,總共編輯了 1 次。

頭像
elton
中子星

文章 elton » 週一 23 10月, 2006 23:30

Some more...
附加檔案
IMG_0240-0244 stack level resized.jpg
IMG_0240-0244 stack level resized.jpg (133.09 KiB) 已瀏覽 6151 次
IMG_0203-0211 stack level resized.jpg
IMG_0203-0211 stack level resized.jpg (117.92 KiB) 已瀏覽 6151 次
IMG_0184 level resized.jpg
IMG_0184 level resized.jpg (139.45 KiB) 已瀏覽 6151 次

頭像
layanata
夸克星
聯繫:

文章 layanata » 週一 23 10月, 2006 23:39

最未的那隻狗很可愛, 無啦啦走來扮晒friend咁,
點知同benson玩完, 又真係同我玩埋一扮,
我行佢又行, 我跑佢又跑,
仲被帶左去游水...最後佢累到隻狗咁...

頭像
豆豸苗
夸克星

文章 豆豸苗 » 週二 24 10月, 2006 00:49

唉... 狗... 今日我討厭死0的狗!!!! :x

dobs
夸克星

文章 dobs » 週二 24 10月, 2006 00:57

Very nice photos! I wish I could go there!

頭像
Nosneb
夸克星

文章 Nosneb » 週二 24 10月, 2006 00:57

豆豸苗 寫:唉... 狗... 今日我討厭死0的狗!!!! :x
何以咁激動呢?

頭像
Wah!!
夸克星
聯繫:

文章 Wah!! » 週二 24 10月, 2006 12:58

琴晚有隻狗係佢隻腳度放左 "$1500"

頭像
Passerby-B
中子星

文章 Passerby-B » 週二 24 10月, 2006 16:34

Wah!! 寫:琴晚有隻狗係佢隻腳度放左 "$1500"
要佢倍三千,唔係報警加民事索償 :twisted:

頭像
XR250
夸克星

文章 XR250 » 週二 24 10月, 2006 16:58

Passerby-B 寫:
要有証據喎,豆貓千其唔好洗腳呀。 :P

頭像
Nosneb
夸克星

文章 Nosneb » 週二 24 10月, 2006 23:42

XR250 寫:
Passerby-B 寫:
要有証據喎,豆貓千其唔好洗腳呀。 :P
佢沖左三次涼, 但係都仲覺得自己隻腳好污髒呀~~ :lol: :lol: :lol:

回覆文章

回到「旅遊天地 Travelling around the World」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 11 位訪客