《震撼的派對》

Celestron Meade Vixen Takahashi Astrophysics
Sbig CCD ToUcam Coronado Filter Nikon Canon
<br> 目鏡 ED折射鏡 反射鏡 折反射鏡 太陽望遠鏡 鑢鏡 相機 鏡頭
回覆文章
HUNTER_ADAM

《震撼的派對》

文章 HUNTER_ADAM » 週一 04 8月, 2003 00:53

各位晚安!

頭像
aristo
主序星

Re: 《震撼的派對》

文章 aristo » 週一 04 8月, 2003 14:58

嘩!二十幾人,好熱鬧喎!
唔知有咩節目呢?
你地玩得開唔開心呀?
重有無多d相睇呀?

頭像
Wah!
夸克星
聯繫:

文章 Wah! » 週二 05 8月, 2003 03:23

當晚就係用相中的ToUCam, cge mount同c8影深空天體架喇!

HUNTER_ADAM

文章 HUNTER_ADAM » 週三 06 8月, 2003 20:03

aristo 寫:嘩!二十幾人,好熱鬧喎!
唔知有咩節目呢?
你地玩得開唔開心呀?
重有無多d相睇呀?
當然有啦,當晚我就即場玩o左閃光大砲,好好玩架!Cindy重同我合作影o左一幅〈未來的月球〉添!Cindy你不如登比佢地睇下啦‧

頭像
aristo
主序星

文章 aristo » 週三 06 8月, 2003 20:11

HUNTER_ADAM 寫:
唔知有咩節目呢?
你地玩得開唔開心呀?
重有無多d相睇呀?
當然有啦,當晚我就即場玩o左閃光大砲,好好玩架!Cindy重同我合作影o左一幅〈未來的月球〉添!Cindy你不如登比佢地睇下啦‧
咁你地重唔拿拿聲post上黎睇睇! :x :x :x

HUNTER_ADAM

文章 HUNTER_ADAM » 週三 06 8月, 2003 20:50

aristo 寫:
HUNTER_ADAM 寫:
唔知有咩節目呢?
你地玩得開唔開心呀?
重有無多d相睇呀?
咁你地重唔拿拿聲post上黎睇睇! :x :x :x
d相唔o係我度,而係用Cindy部機影出黎架,Cindy妹!人家叫你快d登上黎睇睇喎!OK? :wink: :wink: :wink: :D :D :D

頭像
Subaru
夸克星

文章 Subaru » 週三 06 8月, 2003 20:54

HUNTER_ADAM 寫:人家叫你快d登上黎睇睇喎!OK? :wink: :wink: :wink: :D :D :D
怏d怏d怏d.....

回覆文章

回到「廠製儀器 Factory Equipment」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 24 位訪客