我的大陸新愛人

Celestron Meade Vixen Takahashi Astrophysics
Sbig CCD ToUcam Coronado Filter Nikon Canon
<br> 目鏡 ED折射鏡 反射鏡 折反射鏡 太陽望遠鏡 鑢鏡 相機 鏡頭
頭像
funoooo
夸克星
聯繫:

我的大陸新愛人

文章 funoooo » 週五 28 5月, 2010 21:02

雖然是二手貸, 而且是以前是 Demo 用, 滿身都是傷痕. 但根據 noddle 介紹, 她很有內涵. 會成為我大陸天台長註愛人. :lol: 破產離我不遠! [吐]
附加檔案
最後由 funoooo 於 週五 28 5月, 2010 21:05 編輯,總共編輯了 1 次。

anyone
夸克星

文章 anyone » 週五 28 5月, 2010 21:04

skywatcher 120 ?

good scope !

排定隊先 ! :D

頭像
funoooo
夸克星
聯繫:

文章 funoooo » 週五 28 5月, 2010 21:09

不用排啦~~~ 過人世嫁~~~~ 破產啦! 破產啦! 破產啦! 破產啦! 破產啦! [吐血1] [吐血1] [吐血1] [吐血1]

頭像
Tinping
紅巨星

文章 Tinping » 週五 28 5月, 2010 21:35

funoooo 寫:不用排啦~~~ 過人世嫁~~~~ 破產啦! 破產啦! 破產啦! 破產啦! 破產啦! [吐血1] [吐血1] [吐血1] [吐血1]
[推眼鏡] 俗語說:「夫妻有如同林鳥,大難臨頭各自飛。」我好相信你破產之日,亦是你的大陸愛人轉投他人懷抱繼續過人世之時。 期待呢日早D到來。

最後醒D破產催化劑俾你,日本二手鏡專門店CAT有枝九成新Astro-physics StarED120 Doublet 賣368,000yan.... [笑裡藏刀]
最後由 Tinping 於 週五 28 5月, 2010 21:38 編輯,總共編輯了 1 次。

頭像
Eddy So
夸克星

文章 Eddy So » 週五 28 5月, 2010 21:37

“睇你地恩愛得幾耐”… [萬年奸臣]

頭像
Wah!!
夸克星
聯繫:

文章 Wah!! » 週五 28 5月, 2010 21:47

我同大家諗法差不多, 波斯不久之後都會拋妻棄子架喇~ [挖鼻孔]

anyone
夸克星

文章 anyone » 週五 28 5月, 2010 21:48

funoooo 寫:不用排啦~~~ 過人世嫁~~~~ 破產啦! 破產啦! 破產啦! 破產啦! 破產啦! [吐血1] [吐血1] [吐血1] [吐血1]
唔排啦 , 不過你快快同你的愛人開光 , 唔好只係供奉係個廳入面 . :evil:
不過只係供奉咁做都好, 起碼將來排毒時都新淨些 ! :D

頭像
Tinping
紅巨星

文章 Tinping » 週五 28 5月, 2010 21:50

そうですれ。

嚴重認同 8)

roh
紅巨星

文章 roh » 週五 28 5月, 2010 22:04

嘜你唔係入左支 125 咩? [疑惑]

anyone
夸克星

文章 anyone » 週五 28 5月, 2010 22:07

roh 寫:嘜你唔係入左支 125 咩? [疑惑]
may be both of them ! :D

syyuen168
夸克星

文章 syyuen168 » 週六 29 5月, 2010 00:46

Astro-physics StarED120 Doublet 賣368,000yan. Boss funoooo, 日本愛人靜得多. 我睇你頂多兩個星期內就買埋 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

頭像
funoooo
夸克星
聯繫:

文章 funoooo » 週六 29 5月, 2010 09:18

Tinping 寫:
[推眼鏡] 俗語說:「夫妻有如同林鳥,大難臨頭各自飛。」我好相信你破產之日,亦是你的大陸愛人轉投他人懷抱繼續過人世之時。 期待呢日早D到來。

最後醒D破產催化劑俾你,日本二手鏡專門店CAT有枝九成新Astro-physics StarED120 Doublet 賣368,000yan.... [笑裡藏刀]

[蔥不聽] 368,000yen = 4,041.74 USD = HK$ 31526. 仍未計稅項及運費。我不如買高橋 FSQ106! [蔥不聽] [蔥不聽] [蔥不聽]

我要戒毒,唔好引我。 [打小人] [打小人] [打小人] [打小人] [打小人]

頭像
funoooo
夸克星
聯繫:

文章 funoooo » 週六 29 5月, 2010 09:23

你地班友,唔好睇死我。
不過我都沒有信心,所以今次打死都不拿出來給鏡神睇。以防又傷心一夜情。 [蔥不聽] 自欺欺人啦! [爽]

頭像
Tarepanda
夸克星

文章 Tarepanda » 週六 29 5月, 2010 09:26

funoooo 寫:你地班友,唔好睇死我。
不過我都沒有信心,所以今次打死都不拿出來給鏡神睇。以防又傷心一夜情。 [蔥不聽] 自欺欺人啦! [爽]
咁你可以比我地睇呀
:lol:

anyone
夸克星

文章 anyone » 週六 29 5月, 2010 11:26

行動最實際," 波斯芬奴" 快快同你個愛人開光啦! :)

回覆文章

回到「廠製儀器 Factory Equipment」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 20 位訪客