新手請教: 赤道儀/天文儀器銷售點

回覆文章
Rina9632
超新星

新手請教: 赤道儀/天文儀器銷售點

文章 Rina9632 » 週日 18 1月, 2009 00:16

我想玩天文攝影
不過好多野唔識
首先邊度有天文儀器賣??

我知道要影星, 要赤道儀
但我去鴨記問, 佢好似講到有好多舊野
我得部單鏡機 + 鏡, 有腳架
我唔知赤道儀連唔連個架, 有冇位放單鏡機
我唔知我仲要買d咩黎配合
要平@@@@

唔該大家, 真係有好多野問..

頭像
Skyobs
白矮星

文章 Skyobs » 週日 18 1月, 2009 03:00

頭像
funoooo
夸克星
聯繫:

文章 funoooo » 週日 18 1月, 2009 23:13

Same Word.

Please think deeply.
The equipment is cost is nut; however, the outcome is disappointed, then you lose the passion.
I suggest you com to PTC or water mouth some night, and take a look the starizer work. At least you have a little bit idea how's going on.Then you will make the right decision.

if you want to buy the cheap telescope and EQ, come to china. There is a lot.

頭像
MOON TO
夸克星

Re: 新手請教: 赤道儀/天文儀器銷售點

文章 MOON TO » 週二 04 8月, 2009 13:09

Rina9632 寫:我想玩天文攝影
不過好多野唔識

要平@@@@

羅湖城好多,又平,又抵
我遲都會去買

頭像
Eddy So
夸克星

文章 Eddy So » 週二 04 8月, 2009 19:34

MOON TO 寫:
不過好多野唔識

要平@@@@

羅湖城好多,又平,又抵
我遲都會去買
羅湖商業城的價錢其實並不便宜,如果你有興趣北上買便宜的望遠鏡,可嘗試上淘寶網先格價。舉個例:如果你想買CELESTRON POWERSEEKER 80EQ,你進入了淘寶網(http://www.taobao.com/),再搜尋“CELESTRON POWERSEEKER 80EQ”,你便會看到此鏡的價錢變化竟然可以由人民幣¥1,400到¥638(未計運費)。看過這個價錢後你便可以再作決定出什麼價錢,買什麼東西。
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

kido97
超新星

文章 kido97 » 週四 17 2月, 2011 22:12

funoooo 寫:Same Word.

Please think deeply.
The equipment is cost is nut; however, the outcome is disappointed, then you lose the passion.
I suggest you com to PTC or water mouth some night, and take a look the starizer work. At least you have a little bit idea how's going on.Then you will make the right decision.

if you want to buy the cheap telescope and EQ, come to china. There is a lot.
I am a newbie, I heard the place PTC many times in this forum. Mind my ignorant here, is PTC 北潭涌? If so, where exactly is the place you gathered? I only knew there is a camp of Po Leung Kuk here. :?: :?: :?:

頭像
Skyobs
白矮星

文章 Skyobs » 週四 17 2月, 2011 22:54

頭像
Subaru
夸克星

文章 Subaru » 週五 18 2月, 2011 15:20

不過好多野唔識

要平@@@@

建議你找日昇儀器社的關老闆, 佢係香港天文界的其中一位原老, 相信有d產品會啱洗, contact point可以在呢個forum找到.

回覆文章

回到「天文數碼攝影入門 Digital Astrophotography ABC」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客