大炮牌的數碼天文攝影網已經摺左

回覆文章
sbod

大炮牌的數碼天文攝影網已經摺左

文章 sbod » 週一 05 5月, 2008 22:48

CLOSED PAGE

This page has been closed, on January 24, 2008. We apologize for the inconvenience. For new EXX products, please visit "EXX DIGITAL". This page will be changed to "EXX DIGITAL" in around 10 seconds. We thank you for your long-time support.

[茶] [茶] [茶] [茶] [茶]

唔好對任何大企業存有幻想...... 佢地唔係開善堂......

頭像
Nosneb
夸克星

文章 Nosneb » 週一 05 5月, 2008 23:04

未摺之前都未睇過.... ,原本個網係講乜既呢 :roll:

sbod

文章 sbod » 週一 05 5月, 2008 23:08

Nosneb 寫:未摺之前都未睇過.... ,原本個網係講乜既呢 :roll:
一些教學...... 好basic但好管用的教學......

頭像
Subaru
夸克星

Re: 大炮牌的數碼天文攝影網已經摺左

文章 Subaru » 週一 05 5月, 2008 23:41

sbod 寫:CLOSED PAGE

This page has been closed, on January 24, 2008. We apologize for the inconvenience. For new EXX products, please visit "EXX DIGITAL". This page will be changed to "EXX DIGITAL" in around 10 seconds. We thank you for your long-time support.

唔好對任何大企業存有幻想...... 佢地唔係開善堂......
企業的目標只有一個, 其他的都只係support呢個目標.

頭像
simonii
白矮星

文章 simonii » 週二 06 5月, 2008 00:35

Subaru 寫:
sbod 寫:CLOSED PAGE

企業的目標只有一個, 其他的都只係support呢個目標.

但如果在support 目標之餘可以做福人群, 又可樂而不為呢

sbod

文章 sbod » 週二 06 5月, 2008 00:46

simonii 寫: 但如果在support 目標之餘可以做福人群, 又可樂而不為呢
商業社會講金唔講心, benefiting the society 唔係企業的first priority, 連second都唔係.

而且個"目標"一早玩完......

頭像
simonii
白矮星

文章 simonii » 週二 06 5月, 2008 01:00

sbod 寫:
simonii 寫: 但如果在support 目標之餘可以做福人群, 又可樂而不為呢
商業社會講金唔講心, benefiting the society 唔係企業的first priority, 連second都唔係.

而且個"目標"一早玩完......

ambcyli
白矮星

文章 ambcyli » 週二 06 5月, 2008 01:04

盈利是唯一重要的,咩社會服務都係為了形象.
富豪想做善事,都要弄個私人基金,因公司其他股東才唔肯過你.

回覆文章

回到「天文數碼攝影入門 Digital Astrophotography ABC」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 4 位訪客