我們的成就!

自製天文望遠鏡 牛頓望遠鏡 杜蘇式 卡式 設計和磨鏡方法<br>
佛科試鏡法 佛科刀片儀 光柵試鏡法 光柵片
頭像
sodium
白矮星

文章 sodium » 週五 01 8月, 2003 15:44

豆豸苗 寫:
sodium 寫:DSC01392黃Sir同事個仔.??? :?:
點解你講得咁難明0既? ^^|||
smc has a pic called ''DSC01392黃Sir同事個仔.jpg''.../
who is黃Sir同事個仔???

頭像
Wah!
夸克星
聯繫:

文章 Wah! » 週五 01 8月, 2003 17:01

個位同學仔想俾你知道佢咩樣,自然會出來講啦.
你何必要打破沙盤問到底呢?

頭像
天屍仔
原恆星

文章 天屍仔 » 週六 02 8月, 2003 01:55

Wah! 寫:個位同學仔想俾你知道佢咩樣,自然會出來講啦.
i think becoz he is the one in the pic but he isnt 黃Sir同事個仔 gwa

頭像
豆豸苗
夸克星

文章 豆豸苗 » 週六 02 8月, 2003 03:02

sodium 寫:
豆豸苗 寫:
sodium 寫:DSC01392黃Sir同事個仔.??? :?:
點解你講得咁難明0既? ^^|||
smc has a pic called ''DSC01392黃Sir同事個仔.jpg''.../
who is黃Sir同事個仔???
有張咁0既相咩??? 你0係邊個post 見倒?
不過佢認錯都唔奇. 上次佢好似真係認錯左.... :shock:

頭像
sodium
白矮星

文章 sodium » 週六 02 8月, 2003 13:15

天屍仔 寫:
Wah! 寫:個位同學仔想俾你知道佢咩樣,自然會出來講啦.
i think becoz he is the one in the pic but he isnt 黃Sir同事個仔 gwa
yes :!:
i am still thinking who is :?: 黃Sir同事個仔 :roll:

回覆文章

回到「自製天文望遠鏡 Amateur Telescope Making 」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 17 位訪客