[出售] (天文儀器) 售 LVI SmartGuider autoguide自動導星器 90% NEW $2000

回覆文章
victorgogo
原恆星

[出售] (天文儀器) 售 LVI SmartGuider autoguide自動導星器 90% NEW $2000

文章 victorgogo » 週六 06 9月, 2014 21:34

如題,義大利製的自動導星設備,全部含說明書、攜行盒、CCD頭、控制器、合焦目鏡、CCD線、導星線長短各一條(RJ11)、電源線,接線規格為for SBIG ST-4,適合大部份的赤道儀使用。

跟其他同類型的產品相比,這套體積小、省電、操作簡單,另外也已送回原廠調整過,所以不會有因氣溫高而抓到噪訊的問題。買來用不到幾次,因為天氣一直不好,外觀也許看起來舊一點,但是無刮無痕,功能也一切正常。讓給有需要的同好。

WHATSAPP 853-66521112
附加檔案

victorgogo
原恆星

文章 victorgogo » 週日 07 9月, 2014 07:47

請問有咩關係?而家部機係正常運作,唔係壞機當新機賣,你情我願。

你休息多d啦!見到人地賣唔成會個心理涼d?

victorgogo
原恆星

Re: [出售] (天文儀器) 售 LVI SmartGuider autoguide自動導星器 90% NEW $20

文章 victorgogo » 週日 07 9月, 2014 07:48

無聊,見到人賣唔成會個心涼d?

部機係正常,係我唔識用,唔代表其他人唔識用, 你情我願!

頭像
willis
中子星
聯繫:

文章 willis » 週一 08 9月, 2014 00:36

同一個產品,同一個人出的兩個post,究竟哪個Post真?

頭像
David
中子星
聯繫:

Re: [出售] (天文儀器) 售 LVI SmartGuider autoguide自動導星器 90% NEW $20

文章 David » 週一 08 9月, 2014 07:27

victorgogo 寫:因為天氣一直不好
會否任何天文儀器都有這問題?

頭像
Nosneb
夸克星

文章 Nosneb » 週一 08 9月, 2014 09:04

咦, 唔通真係會因為呢條連結就會搞到賣唔成 [疑惑]

頭像
David
中子星
聯繫:

文章 David » 週一 08 9月, 2014 10:27

Nosneb 寫:咦, 唔通真係會因為呢條連結就會搞到賣唔成 [疑惑]
The link shows many examples of successful use of LVI by hkastroforum users. I hope they can help potential buyers.

There are of course also negative comments both by the seller and other hkastroforum users. This provides balanced argument for potential buyers to judge.

回覆文章

回到「二手交易場 Second Hand Area」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:voyager 和 1 位訪客