《第二屆天文物理研討會 -- 量子力學的衝激》=== 延期舉辦 ===

回覆文章
頭像
扒飯撈麵
夸克星

文章 扒飯撈麵 » 週四 05 6月, 2008 21:04

sound great and thanks

無keyboard打字真唔方便

Prince Max
星際雲

文章 Prince Max » 週五 06 6月, 2008 01:02

各位,
21/6嗰間房真係HOLD住咗架喇,希望大部分人嗰日都約到喺嗰日嚟啦。
(宜家都唔知夠唔夠時間宣傳)

我哋中大天文主要嘅莊員會喺星期六開始去一去境外團,喺15號之前未必可以喺FORUM度回覆到大家,要番嚟先知大家對哩個活動嘅意向。

總之現有資料:
日期:21/6
時間:12~6:30PM
地點:香港中文大學,潤昌堂,104室

quantumkit曾經講過可以搵人帶一帶DISCUSSION,即係有人架啦。

頭像
物理小子
白矮星

文章 物理小子 » 週五 06 6月, 2008 03:01

Prince Max 寫:各位,
21/6嗰間房真係HOLD住咗架喇,希望大部分人嗰日都約到喺嗰日嚟啦。

我哋中大天文主要嘅莊員會喺星期六開始去一去境外團,喺15號之前未必可以喺FORUM度回覆到大家,要番嚟先知大家對哩個活動嘅意向。

總之現有資料:

quantumkit曾經講過可以搵人帶一帶DISCUSSION,即係有人架啦。
太好啦~呢個日子我冇問題
不過……我對量子力學冇乜認識
可以有人o係開頭作少少介紹嗎?

頭像
豆豸苗
夸克星

文章 豆豸苗 » 週五 06 6月, 2008 09:48

不如你地另開文章俾人報名? 0係呢個舊 post 繼續俾人報名我諗會有點亂.

如想分割文章可通知我或天文物理版版主 WenXP.

頭像
梅西爾
夸克星

文章 梅西爾 » 週五 06 6月, 2008 19:16

Prince Max 寫:各位,

總之現有資料:

我校學會的成員可否出席(如果時間允許)?

頭像
梅西爾
夸克星

文章 梅西爾 » 週日 23 8月, 2009 15:04

不知可否再辦一次?

我可以幫一幫忙

回覆文章

回到「天文物理 Astrophysics」

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 6 位訪客